_________________ Na forum wróciłam po 2 latach, widać nie da się żyć bez tańca, chociaż już zapewne do niego nie wrócę. Trochę jakby nowe życie.
Nie wiem, czy wróciłam na stałe, może za chwilę znów zniknę. Ale co jakiś czas zaglądnę.
_________________ Where there is discord, may we bring harmony. Where there is error, may we bring truth. Where there is doubt, may we bring faith. And where there is despair, may we bring hope.
Dokładnie Książę
Cudowne i spontaniczne dźwięki wychodzą z tego instrumentu, zwłaszcza gdy gra więcej niż jedna osoba. Również bosko brzmi ze zwykłą gitarą
Osobiście nie uczyłam się NIGDZIE gry na djembe - czysty spontan - podłączam się pod muzykę i gram ;]
Ja grałam głównie na skrzypcach ale to było dosyć dawno (wybrałam balet niż grę na skrzypcach, których nie cierpiałam) teraz gram na fortepianie ( na którym lubię grać ) i na zwykłym flecie ale to jak jest dużo wolnego czasu np. święta
Ja gram na pianinie. W tym roku zaczęłam brać lekcję w szkolę, ale wcześniej tez grałam.
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem. Havelock Ellis
Domyślam się Cheryl, ale ten efekt końcowy;) Może kiedyś zapiszę się do jakiejś szkoły... Ale na skrzypcach to chyba troche trudniej, chociaż nie wiem bo nie miałam z nimi jakiegoś szczególnego kontaktu. Pewnie jest ktoś dobrze w tym zorientowany to może powiedzieć:lol:
_________________ ..::Plan-coś co potem wygląda zupełnie inaczje::..
..a ja sobie gram na gramofoonie... Nie mogłam tego nie napisać, zauważywszy ten wątek
(nie mogę sobie przypomnieć tylko, kto to śpiewał, ale obstawiam, że jakiś Fogg )
Związek z tańcem: tancerz, uczeń
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 9:22 pm
Ja także gram na flecie i na bębnie zakupionym na allegro ;D
Zawsze chciałam grać na skrzypcach, ale niestety miałam za dużo zajęć i musiałam wybrać albo taniec, albo skrzypce. Troszkę także brzdąkam na pianinie mojego kumpla i na gitarze akustycznej
_________________ What I've felt, what I've known never shined through in what I've shown
Związek z tańcem: miłośnik baletu :)
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 8:47 am
Alya napisał/a:
i na bębnie zakupionym na allegro
Pozdrowienia od sąsiadów przesyłam ja sąsiad wirtualny
(Mam przyjaciela który pacholęciem będąc brał na perkusji w domu wiem co mówię o tych sąsiadach )