Związek z tańcem: uczennica/miłośnik
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 8:15 am
Widziałam, sympatycznie to wyglądało
_________________ http://mimi-dance-555.bloog.pl
"Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu." Paulo Coelho
Gary Barlow cierpi na przedziwną fobię. Boi się... baletek. Wokalista Take That zakazał noszenia baletek tancerkom przebywającym w jego towarzystwie za kulisami.
- To może zabrzmieć dziwacznie, ale Gary nie może ścierpieć widoku baletek - tłumaczy znajomy gwiazdora. - W jego mniemaniu nawet najpiękniejsza kobieta wygląda paskudnie, jeśli ma na stopach to specyficzne obuwie. Ostatnio, na imprezie po jednym z koncertów, jedna z tancerek pojawiła się w baletkach. Gary wyszedł z sali. Potem kazał swoim pracownikom nosić wyłącznie trampki albo buty na obcasach. Chłopaki z Take That nieustannie naśmiewają się z jego fobii.
Dyskografię Take That zamyka krążek "The Circus", który ukazał się 1 grudnia 2008 roku.
ogląda ktoś sopot hit festival? piękne moim zdaniem taneczne wstawki z tancerzami i tancerkami baletowymi gdy mówią o jakimś artyście [w zwolnionym tempie, z przybliżeniami! naprawde super to wygląda]
nawet jednego tancerza znam twarz ale kurde nie mogę sobie przypomnieć
naprawdę się popisali
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja
Związek z tańcem: uczeń, miłośnik
Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 4:38 pm
Obejrzyjcie teledysk "Love". Wykonawca bodajże Inna.
Kumpela mi pokazała.
_________________ "Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce."
Paulo Coelho
Nena, MissAloha, JustDance dziękuję;) I buziak dla Was;*
Związek z tańcem: uczeń, miłośnik
Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 6:57 pm
A masz jeszcze ten podręcznik?
_________________ "Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce."
Paulo Coelho
Nena, MissAloha, JustDance dziękuję;) I buziak dla Was;*
Związek z tańcem: uczeń-tancerz
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 9:51 pm
też miałam ten podręcznik to bodajże "PULS ŻYCIA 2"..
hmm tak długo czekałam na ten temat żeby całą lekcję siedzieć wpatrzona w tą baletnicę a tu bach... i akurat na wtedy gdy to omawialismy byłam chora ;P
Związek z tańcem: tancerz, uczeń
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 9:35 am
pomyliło mi się bo tamtą widziałam w jakieś do 2 liceum, co się z niej do olimpiady przygotowywałam. A w Pulsie Życia 2 też jest tylko, ze tu jest ubrana na czarno i na 1 stronę, a tam była taka śliczna w różowym tutu
Tutaj daje link to tej z Pulsu Życia 2 bo w końcu udało mi się zeskanować
http://img197.imageshack....eenshot016b.png
_________________ What I've felt, what I've known never shined through in what I've shown
Związek z tańcem: miłośnik baletu :)
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 8:36 pm
A ja widziałem reklamę ...
Szkieł optycznych - gdzie w baaardzo ładnej pozie prezentowała się tancerka.
Podpis mówił coś typu - szerszy kąt widzenia.
Związek jak na mnie dość odległy - ale za to zdjęcie urokliwe
Torin
_________________ Statler - Świetny jest ten spektakl. Leczy moje dolegliwości.
Waldorf - A co ci dolega ?
Statler - Bezsenność !!!
Związek z tańcem: uczeń-tancerz
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 2:07 pm
dzisiaj rano przed wyjsciem do szkoły widziałam taką reklamę jakiegoś samochodu (nie pamiętam jaka marka) gdzie baletnice coś tańczą i jedna nagle się przewraca i leci tekst "czasem lepiej się nie spóźniać" (chyba w tym sensie że ona się spóźniła na spektakl; nie wiem bo odlądałam od połowy). poszperam w internecie, pewnie gdzieś znajdę co to za reklama
Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 2:47 pm
to nie bylejaka reklama! To reklama nowej Skody, a w reklamie udział biorą (fanfary, okrzyki i brawa) Maksim Wojtiul (pierwszy solista Polskiego Baletu Narodowego) i Marta Fiedler (pierwsza solistaka tegoż zespołu)
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 6:24 pm
Kasia G napisał/a:
to nie bylejaka reklama! To reklama nowej Skody, a w reklamie udział biorą (fanfary, okrzyki i brawa) Maksim Wojtiul (pierwszy solista Polskiego Baletu Narodowego) i Marta Fiedler (pierwsza solistaka tegoż zespołu)
Orzesz kurde aż poszukam w necie - telewizji ostatnio nie oglądam !
Torin
Statler - Bezsenność !!!
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 8:28 pm
Normalnie kupuję Skodę !!!
(mój przyjaciel ma co prawda tylko Octavię ale niby sobie chwali ....)
Może nauczę się nie spóźniać
Ale poważnie mówiąc jestem poooood wrażeniem tej reklamy cała dłuuuuga scena
Torin
Statler - Bezsenność !!!