Związek z tańcem: miłośnik itp.itd...
Wysłany: Czw Cze 30, 2005 9:51 pm
Witam Lupusie . Jeżeli Ci się jak piszesz ta piękna tancerka podoba i tu bywa to nic jak tylko spróbować ją poznać . . Życzę powodzenia. .
_________________ Wojtek-pozytywnie zakręcony...
...JESTEM JAK RUSKI CZOŁG NIE DO ZAJECHANIA...-hi hi hi...
Specjalne słodkie pozdrowienia dla JustDance...
dokladnie! jezeli tu bywa, to nic prostszego, jak napisac PM jestem pewna ze sie ucieszy. a jak nie wiesz czy tu bywa to przybliz troche jej postac to ci pomozemy ja znalezc
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!!
Wysłany: Czw Cze 30, 2005 10:01 pm
Pewnie , ze tobie pomożemy . Zawsze służymy pomocą i coś sie tam w kulturalny sposób wymyśli w myśl hasła - '' pomożecie -pomożemy '' . .
A tu się okaże, ze to Sisi jest tą piękną tancerką
Pozdrawiam
!! Armida a skad ci to nagle przyszko do glowy... po pierwsze nie jestem piekna a po drugie nie jestem znana.
ale nie da sie ukryc ze mi molo ze tak pomyslalas
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!!
Wysłany: Pią Lip 01, 2005 11:17 pm
Witaj Lupusie . Pomysł z kwiatkiem jest bardzo dobry popieram i tak jak piszecie działa dobrze na kobitki . A ja bym dorzucił może jeszcze '' Rafaellko '' wiadomo słodziutkie no i podrażnia podniebionko .
Także Lupusie - '' szable w dłoń i do dzieła '' . .
Związek z tańcem: uczennica KT
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 4:51 pm
juz nie bede
no to wracajac do tematu.... wszyscy pisza o idealach, no to moj bylby wysoki, czarnowlosy i z poczuciem humoru a tancerz chyba niekoniecznie.... bo tak sobie mysle, ze moze mialby wieksze wymagania i gdybym nie byla dobra jako tancerka to by nie wyszlo.... to tak ja mysle ale wiadomo, ze idealy nie istnieja, wiec kiedy kogos poznaje to nie zwracam uwagi, czy ma czarne wlosy
//Czesc postow nie na temat usunieto - prosze nie kontynuowac OFFTOPU, w dodatku sprzed dwoch lat! (posty NA TEMAT jak najbardziej mile widziane). Joanna
Ostatnio zmieniony przez Joanna Pią Lis 02, 2007 10:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
Hm... a ja tam myślę, że jednak kolor włosów (oczywiście naturalny) JEST jakimś wskaźnikiem pewnych predyspozycji charakteru. Stereotyp mówi, że blondynki są np. nieco delikatniejsze w obyciu, dłużej wyglądają młodzieńczo, ale też są zwykle nieco chłodne emocjonalnie i ogólnie "żyjące gdzies tam w swoim świecie". Brunetki natomiast są bardziej temperamentne, cieplejsze w obejściu, kochające mocno ale też bardziej ostre z charakteru. Dziewczyny o włosach koloru jesieni są natomiast zwykle mieszanką wybuchową połaczoną z nieprzewidywalnością. Gadajcie co chcecie, ale coś w tym jest... Myślę, że taki kolor włosów, jakiego u partnerki/partnera się szuka, jest jakimś wyznacznikiem charakteru jakiego się pożąda. Osobna sprawa to to, czy jest to wybór właściwy z racjonalnego punktu widzenia i trwałości takiej zanjomości, czy też jest po prostu robieniem sobie samemu/samej krzywdy.
A w ogóle to trzeba zrobić ankietę ile mamy na forum naturalnych blondynek, ile brunetek ile szatynek a ile rudych... i okaże się że mam rację! Zobaczymy jaki typ kobiet uwielbia balet kto za?
Związek z tańcem: uczennica KT
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 7:31 pm
jestem za ankieta
nie zwrocilam na to nigdy uwagi, ale tak chyba jest... jakby przeanalizowac charaktery moich znajomych to w jakiejs czesci sie naprawde zgadza.... hihi
nono, niezly dorobek... a na tancerza tez czekam... moze keidys sie jakis znajdzie... najlepeij wyskoi brunet z brazowymi oczami ale jak dziewczyny zauwazyly, to nie zawsze tak jest. zreszta wszystko i tak zalezy od wnetrza.